Gjej Lumturia me shëndet më të mirë të trurit.

Menu

Brain plasticitet – Mastering brainwaves tuaj

Brain plasticitet – Mastering brainwaves tuaj
4.7 (94.74%) 19 vota

Mastering brainwaves tuaj

Valët e ndryshme të trurit, në reagim ndaj shtete të ndryshme të qenies sonë mendore dhe fizike, mund të ndikojnë thellësisht në jetën tonë.

Ajo ndihmon të dini se çfarë valët e trurit mund të shkaktojë kërdi në trurin tonë dhe që ato të prodhojnë mirëqenien apo edhe lumturi.

Beta Vala – 14 në 21 cikle për sekondë.

Ky është shteti ynë i zakonshëm Waking, me shumicën e veprimtarisë sonë të qenit në lidhje me 20 në 22 cikle për sekondë. Në këtë nivel, ne arsyetojmë, MASTER YOUR BRAINWAVESracionalizuar, dhe ekzekutuar çfarëdo punët ne duhet të bëjmë.
Megjithatë, kjo frekuencë do të rritet me stres, dhe sa më shpejt ajo shkon si shumë stres dhe nervoz ju do të merrni dhe të ndjehen.
Siç më shumë stres hasni, si shpejtë frekuenca truri juaj të bëhet.
Në qoftë se ajo shkon deri në rreth 60 cikle për sekondë. ju do të merrni histerik dhe një pak më të lartë ju do të kalojë jashtë.

Mesazhi është i thjeshtë; asgjë më sipër 30 cikle për sekonda mund të ketë një ndikim negativ në mirëqenien tuaj.

Alfa Vala, po, that’s the one we can achieve and like most 🙂

Frekuenca është nga 7 në 14 cikle për sekondë.

Kjo është gjendja e mendjes se ku je në një “vigjilencë të relaksuar”.

Ju jeni të qetë dhe paqësore, me të menduarit qartë kreativ, Idetë, zgjidhje dhe Përparime intuitive.
Studimi është e lehtë. Kjo është gjendja e mendjes, ku ju mund të arrijnë potencialin tuaj të plotë.
Kjo është edhe gjendja, ku trupi juaj është i rigjeneruese veten, me një rritje në shëndetin dhe vitalitetin.

Theta Vala, gjumë të thellë – në mes 4 dhe 7 cikle për sekondë.

Të gjitha përvojat tona emocionale janë të regjistruar këtu. Një gjumë i mirë për këtë arsye është me rëndësi jetike. Ajo është gjithashtu stae keni arritur me meditim të thellë dhe imazhet mendore.

…. dhe së fundi …

Delta Vala, gjumë të thellë Dreamless – më pak se 4 cikle për sekondë.


Si bën që info ndihmojë me Brain plasticitet?

Kjo na ndihmon për të ripërcaktuar jetesës tonë me një koncept të asaj se si për të vënë veten në të mirë të trurit praktike valë shtetit.
Për starters, duke shmangur një jetë të stresit është një alternativë e mirë.
Tjetër, mendojnë se si të merrni në ato valët e dëshiruar trurit, kryesisht Alpha Theta dhe brainwave.

Këtu janë disa këshilla të thjeshta:

Numër një është vizualizimi, e cila mund të arrihet në mënyra të ndryshme, dhe si unë jam një tifoz i kombinuar teknikat për intensitet më të madh, Nuk njoh asnjë mënyrë më të mirë pastaj duke filluar për të mësuar për të nxjerrë dhe të bojës. Kombinuar lumturinë e vizatimit, me arritje, dhe efektet anësore e duke u transportuar në Alfa dhe përdorimin tuaj anën e djathtë të trurit më efektivisht është i pavlefshëm.

Mësoni për të nxjerrë me të vërtetë hap botën e vizualizimit, i cili është një nga metodat e preferuar për të arritur plasticitet trurit.

Vizualizimi intensive merr më shumë hapësirë ​​se çdo aktivitet tjetër të trurit, dhe për këtë arsye ka efektin më të madh mund të arrijë me veten pa ndihmën e; Shtojcave, mjekim ose stimuj terapeutike trurit direkte.

Temat:   Brain Performance, Brain plasticitet, Epigenetic, Epigenetics, Intervistë ekspert, Neuroplasticity

Publikuar nga

Dieter Luske

Dieter Luske

@useNature Holistic Natural Health Care & Lifestyle Body Mind & Spirit - Art and Music Support a Peace - Njerëzimi Filozofi http://useNature.com